01 februari 2008

Ordet är fritt

I bloggvärlden lånar man ofta friskt från varandra, man får intryck och idéer. När jag gjorde min vanliga morgonsurfrunda, som varje vecka utökas med någon eller några bloggar och andra sidor, såg jag en riktigt spännande grej som jag måste tipsa vidare om. Tack Linda på Kult i Kumla!

11 februari kommer Månpocket att starta ett projekt där alla erbjuds att vara med och skriva på en bok. "Gillar du att skriva? Då har du din chans. Ordet är fritt är ett demokratiskt bokprojekt som är öppet för alla. Det börjar med en kort inledning som författarna Maria Ernestam och Johan Theorin har skrivit. Därefter är det fritt fram för vem som helst att föra historien vidare. Var den slutar vet ingen. Kanske blir det dina rader som sätter punkt." Är du skrivsugen, klicka dig vidare till Ordet är fritt-sajten och registrera. Ska bli spännande att läsa boken i sommar!

En enklare version av en kollektiv bok har vi också här på Stadsbiblioteket. Den heter kort och gott Skrivboken och finns alltid tillgänglig i LäsUngt-hörnan för dig som vill skriva av dig.

1 kommentar(er):

Kult i Kumla - din bloggkompis sa...

Det är ett givande och ett tagande :)

// L1