11 juni 2008

Godchild

Vi har förnyat oss! Första boken av mangaserien Godchild finns nu i vårt bestånd. Det är en serie full av skräck och spänning för den som gillar mörka suggestiva serier.

"Vi befinner oss i artonhundratalets England. Huvudpersonen, Cain Haragreaves, har haft en extremt svår barndom med föräldrar som misshandlade honom både fysiskt och psykiskt. Hans stora intresse är gifter som han samlar på, och det är inte omöjligt att han är skyldig till sin fars död. Historien kretsar kring Cain och de mysterier han omges av, och här och var vävs verkliga händelser in som exempelvis Jack the Ripper. Godchild tilltalar alla som gillar spänning, mysterier, skräck, historia och psykologi, men primärt kan den sägas vara en gotisk serie. Eftersom den utspelar sig i viktoriansk tid är den fylld av det som kallas Gothic Lolita-mode. Serien har fått beröm för sin skruvade handling, sin mörka stil och fantastiska bilder." (källa Adlibris.se)

Som sagt, vi har köpt del 1 och undrar om ni vill att vi köper resten av serien. Är Godchild något ni vill läsa på biblioteket?

0 kommentar(er):