14 maj 2008

Betygsätt LäsUngts läshörna!

Om du nånsin velat ändra på nånting i den hörna som är ungdomarnas oas på Stadsbiblioteket, har du nu världens chans! Vi har utrustat läsplatserna med lite nytt och lite nygammalt med bättre trivsel och större mysfaktor som förhoppning.

LäsUngt ser ut ungefär som på bilderna nedan, men tro inte på vad du ser, utan kom till LäsUngt och provsitt själv! När du känner dig säker på ditt svar gör du följande:

1. Klicka på det betyg du vill ge i pollen till höger.
2. Lämna ditt namn och mailadress som kommentar till något inlägg (ditt namn och mail kommer vi inte publicera och vi använder det endast för att kontakta vinnarna).
3. Om du har övriga funderingar, förslag, ris eller ros är vi jätteglada om du skriver det som kommentar till något inlägg (OBS att detta kommer att publiceras) eller kommer och diskuterar det med oss och varandra på Facebook.

Hur och vad vinner man? Vi lottar bland alla som är med och röstar och tre lyckliga vinnare kommer få finfina priser bestående av biobiljett och presentkort på böcker. Omröstning pågår till den 31 maj och därefter mailar vi vinnarna.

Hur du upplever LäsUngt är viktigt för oss och dina funderingar och åsikter kommer vi att ta till vara. Så rösta och tyck till!0 kommentar(er):